28.12.2015 г.

Годишно Обръщение по случай Новата 2016 Година

Скъпи колеги, приятели и такива дето не ни харесвате,

Наближаваме 2016 година, която обещава да е по-добра!

В тази връзка искам да поднеса моитe благодарности на всички, които ми помогнаха да създам тези курсове, на всички студенти, преподаватели, мениджъри, специалисти и компании!
В навечерието на Новата 2016 Година, няма как да пропуснем да отразим в съзнанието си светът, в който живеем!
Някои хора избират да сложат капаци и да не виждат, защото знаят, че в общи линии са безсилни, но други, които никога не предават себе си, продължават ДА ВЯРВАТ, че доброто предстои!
АЗ съм убеден, че всички искаме промяна към Добро. Дори и онези, които волно или неволно вършат не добри неща!

В тези модерни времена, ние все още горим Земата за да се стоплим - въглища, дърва нефт, - при условие че Слънчевата, Водната и Вятърната енергия са безплатни!
Все още копаем за злато и ценни руди - вместо да копаем в умовете си и да сме по-полезни!
Все още се водят войни за богове, които всяват раздор, съмнения, обвиняват в първороден грях и др., и са разделящи хората, а не обединяваща религия!
Нужна е една Световна религия! Религията на Доброто!
Все още караме автомобили, отново с вътрешно горене, и др. превозни средства, които нямат възможност да спират сами, а зависят от рефлексите водача!
Все още - най-вече жени, но и мъже, продават телата си за пари, а има други които купуват това! Това са продадени души. Осъзнайте се!
Все още съществува измислицата с парите - парите не са истински, но кредитите могат да ви вземат жилището, и няма кой да те защити!
Капиталът не е приятел на никой - дори и на онзи, които го притежава!
Капиталът обслужва само илюзията за този свят!
Капиталът трябва да се трансформира във взаимоотношения на допълване между всички хора, да се управлява от мъдри хора и да е общ. Парите не са зло, зло е изполването им за подчинение на масите, правителствата и др.
Знате ли, че има общества, където думите "Благодаря" и "Моля", не съществуват, просто защото всички живеят заедно и споделят всичко! В този смисъл в Единият и в Другият край на света - Слънцето е едно и също и Въздухът също!
Опорочи се използването на компютрите, медиите, технологиите като цяло. Те вече не ни служат, а ни управляват.
Някой има интерес от това. Някой има интерес в Африка да има глад , а в развитите страни да има всичко. Няма логика. Африка има много повече земя за обработване, една 23% от Африка е пустиня, другото е готово за работа, но някой тепа хората там.
Със сигурност се ползват и уръжия за въздействие върху психиката на масите - магнитни, психотронни и др.
Самите GSM телефони имат възможност да бъдат проводник на вредни сигнали.
Храната е скапана. Храненето също. Не трябва да се яде месо! Проумейте го. Защо ядете трупове?
Защо хората не започнат масово да обработват Земета, тя е толкова богата?
Още със самото си раждане получаваш някакъв номер и влизаш в редиците на матрицата, т.е. вече дължиш данъци!
Политици, партии, "псевдоидеологии", религии, мафии, престъпност, консумация, търговия с духовете на хората, с живота и свободата им!
Това е нашата планета в момента!

Аз лично, Панайот, искам промяна! Веднага! ИСКАМ шефа да слезе и да си свърши работата!

Това е свят, в който обикновените, са затворници на парите, а не ученици на мъдрите.

Убеден съм, че Мъдрите и добрите ще победят!


И тая тъпня за воина на религиозна основа е тъпня ама не средновековна а праисторическа. !!!
И тея имперски амбиции на тоя и на оня.
Наистина ни трябва крах, и унищожение, ако не на човечеството, то поне на Земния строй, ако въобще има строи.
Тук не става дума дали си Българин или Китаец,
Като цяло е си прецакан. За да построиш къща ти трябва разрешение, за да отидеш някъде, ти трябват документи. Въобще всичко е направено с тотален контрол и 0% нормален живот!
Това, което всеки може да направи е да се помоли, ама всеки ден, и всеки ден не да псуваш, да мислиш положително!
Хората казват - "А, че то от мен нищо не зависи...!" Напротив, ТИ, всеки ТИ си част от общото, от общият Бог, в който сме потопени! Всичко около нас е живо! Затова мисълта ти трябва да е насочена към градивното и доброто! Първо променяй своята нагласа, и потока на мкслите си. Негативните мисли се спират със ОСЪЗНАВАНЕ! Миналото е в мисълта ти. Тоест ти вече си в миналото, създавайки своята следваща мисъл! Затова БУДА е бил прав, че "мислите са неща", мислите са истински!
Започнете да спортувате и спрете да ядете боклуци! Работете, каквото правите с усмивка и радост. Организма на света ще оздравее, когато всеки излекува собственият си мозък, собсвтвеният се ум и заживее по законите на природата! Природана е по-силна и от заема в Банката, и от която е да е идеология, структура, държава и т.н.!
Обичайте хората, и помагайте безрезервно!
Дръжте се като Богове на Земята, не които осъждат другите или нещо, а като истинския Бог, този без религия - Богът на Любовта - помагащ на всички, да има въздух, вода, земя, космос и др.

Това е да си по образ и подобие на Бога, а не да казваш на хората какви са, какво да ядат, как да се обличат, не! Не твоето мнение е важно, а твоето допълване на добрите желания на хората е важно.

За Новата Година си пожелавам пълна промяна на световния строй, да дойде Господ, или друг специалист и да оправи всичко!
Защото нито мафиите по света, нито скетите, нито черните братства ще позволят да се развали тази гадория, от която те печелят - за сметка на нашето здраве, живот и бъдеще, а дори и минало! Пред вашите близки и приятели, живи или не, сме длъжни да бъдет смели, силни, добри и да пресъздаваме себе си към добро, така всяка клетка на обществото, човекът, ще излекува организма на Земята.
Иначе, можем да бъдем сигурни - Земята просто ще ни почисти.

Опропо имаше ураган в Тексас
Пожар в Австралия
Новоднения в Цяла Европа
Земетресения в Европа и Евразия
Нали не мислите, че ако не се променим, краят е далече?

Весела Нова година, но не с преповдигнато настроение, а с Осъзната радост и очакване на най-доброто на първо място от себе си!

Това, което искам само да дъпълня, е че аз обичам всички. Знам, че е странно да имам такова добро сърце и се уча да бъде и разумно. Не съжалявам, че съм се раздавал, не съжалявам за всяко нещо, което съм направил и е помогнало на някой.
Аз винаги ще бъда добър, и ще помагам на моите ученици, просто защото това е моята същност, а и имам опит и с тъмната страна на силата.

Пожелам здраве на всички, добро и радост, а мечтите ги намислете и ги оставете в ръцете на Бога!

Честита Новата 2016 година!

Поздрави,
Панайот