30.09.2015 г.

Изложението COPI’S 2015 днес отвори врати - 30.09. - 02.10.2015

Изложбен екстракт - Или когато бизнесът срещна бизнеса на COPI’S 2015

Нещо печелившо, нещо ярко и живо отвън и делово отвътре, нещо за реклама и печат... плюс часове професионални семинари, демонстрации, фото и интерактивни изложби - ето рецептата за вълнуващо изложение. В случая: 4-ото издание на най-голямото специализирано изложение за рекламни технологии и комуникации в Югоизточна Европа -COPI’S –Communication art, print, image, sign.

Ако перифразираме максимата на Мечо Пух към бизнеса, тя би звучала така "Колкото повече хора развиват бизнеса си, толкова повече бизнес ще има за всички!"

Изложението надгради вече изграденото, като разшири профила си с богата продуктова гама, събития и участници от Източна и Централна Европа.
Над 120 изложители представят повече от 200 световни бранда от повече от 10 държави на площ от 5000 кв. м.

Научи ме на реклама и изкуство
Проследете семинарите тук

В запълнени аудитории три поредни дни гостите на COPI’S ще представят опита си, отговориха на много въпроси, раздадоха емоции и визитни картички.

Освен утвърдени автори в изложението се включиха и част от бъдещите - Националната художествена академия, Националната гимназия по приложни изкуства „Св. Лука“ и Професионалната гимназия по полиграфия и фотография представиха проекти и снимки на своите възпитаници.

Тази година COPI’S  придобива още по-артистичен, цветен и технологичен вид – програмата му включва изложби за типография, фотография, рекламна фотография и 3D принтирани лампиони, уъркшопове, фирмени презентации и дигитална споделена работилница. Днес се провежда и целодневен семинар за дигитално прототипиране и дизайн – 3D MASTERS, който ще покаже новите тенденции в 3D принтирането и дигиталното производство през опита на български компании.