26.07.2014 г.

Препоръка от Поли за курса на един прекрасен, истински всеотдаен учител и добър човек на име Пепи / Панайот /

Поли е вляво, Надя е вдясно.
  През изминалите месеци не само научих много нови и полезни компютърни програми, за които изобщо не бях се докосвала, но и се забавлявахме заедно с  прекрасния ни учител - Пепи и  Надето , моята съотборничка . Курса по графичен дизайн е една прекрасна възможност за всеки да получи нови знания в сферата на графичния дизайн или да попълни своите пропуски, да се среща с нови хора . В часовете благодарение на Пепи успявах ме да съчетаваме полезното с приятното . Курса беше изключително полезен за мен и несъжалявам , че го записах, винаги ще ми бъдат от полза знанията и съветите  които ни даде нашия мил учител. В часовете Пепи дава на макс от себе си, и то не защото трябва, а защото иска да научим повече и да знаем,  което за днешните ни учители, може да бъде само пример за преподавател
Пепи от сърце ти благодаря за изключителното търпение, за  отделеното време, за усмивката с която винаги ни посрещаше въпреки умората си  и усилията които положи за нас с Надето, ти си рядко срещан човек с голяма душа и сърце, моляте продължавай все така , всяко едно твое усилие, ще се възнагради поне  двойно.
Пожелажам ти от сърце на предстоящото си пътуване до Франция да се забавляваш истински, наслаждавай се на макс, но най-вече ти желая да намериш отговори на всичките си въпроси, да намериш това което ти липсва в България, да  бъдеш истински щастлив. Ако нещо не ти харесва във моята препоръка Пепи поправия, искам само най доброто за теб, защото го заслужаваш.
Благодаря и се радвам, че те познавам Пепи, на добър път, осеян с много успех и приятни преживявания.