6.03.2011 г.

Over mij

Over mij
Mededogen en liefde zijn de enige manier! "Wees goed, zet wapens zelfs in denken en elkaar dienen! De kracht gaat samen met verantwoordelijkheid, en hoe groter je kracht, hoe meer we dienen, anders tijd zal worden geabsorbeerd, verwoest het leven en vergeten !
Transparantie is de eerste plaats denk ik dat, wanneer het product of de dienst. In dit geval, bied ik mijn kennis in visuele communicatie en design, dus ik denk dat deze paar regels zijn belangrijk. Grafisch ontwerp is een vak zo oud als de wereld. Met de komst van nieuwe technologieën creëren de media wordt entertainment. Niet te hoeven leer of perkament te schrijven op papier, maar heel gemakkelijk afdrukken. Werken met kleuren niet alleen een manier om vuil omdat de kleur van de voorwerpen sneller computer. We moeten niet voorbijgaan aan de vaardigheden van de kunstenaars. Integendeel, iedereen die contact met de tekening, Marketing of boek kennis had is een stap voorwaarts van andere ontwerpers. Natuurlijk is dit alles kan maken of leren als een persoon die beschikt over de nodige motivatie en geduld. In de afgelopen 15 jaar heeft het nodige geduld met jezelf over de dingen die ik niet weet verworven. Ik heb geleerd om zichzelf te leren om de "nieuwe" met een ontspannen houding aan wat ik niet weet en met dezelfde positieve houding over te brengen mijn kennis om studenten voor zeven jaar in deze cursussen. Zeker niet iedereen kan worden getraind. Nodig praktische ervaring met computer, internet en office suite te zijn voor uw training makkelijker. In mijn carrière in een aantal uitgevers, reclamebureaus, drukkerijen en anderen, ging ik naar vele scholen en ernstige spanningen, die bespaart u deze cursussen te nemen. Uiteraard mijn opleiding in uitgeven, drukken en marketing is ook een factor.
Heel vaak, en soms heb ik gezegd, u zaken mensen die zullen proberen om u te overtuigen dat u niet in staat of in ieder geval niet zo goed in staat als ze zijn zal ontmoeten. Dit zijn een aantal "liegen" en "bezadigd" art directors of slechte heersers. Laat niemand je vertrappen. Uw contract met een bilateraal is. Indien niet uitgevoerd houd je rechten.
De beste manier om een ​​ontwerper is om uw bedrijf te maken en klanten te werven. Er zijn verschillende advocaten en artsen die hun promotiemateriaal in mijn studenten.
Gemeenschappelijke tussen ons allen is het verlangen om te slagen. Mijn doel is een universiteit of stichting niet te doen. Ik weet niet eens meer leren dan 2-8 mensen in om de twee maanden. Zelfs proberen om een ​​klein aantal van de opleiding te accepteren om te kunnen hen meer aandacht te geven. In verband met deze opleidingen, mijn verlangen is het meest nuttig voor u te zijn, mijn studenten! Dus ik probeer in contact te blijven met u, want voor mij uw succes is mijn hoofdprijs. Afgezien van de lonen, het probleem is opgelost. In dit geval is de beste betaling aan mij is uw succes - het succes van mijn studenten!

Panayot